• Pajapolku
  Kuva: Timo Särkkä
 • Hiismäki talvella
  Kuva: Timo Särkkä
 • Löydön kartano
  Kuva: Markku Nironen
 • Löydön ranta
  Kuva: Markku Nironen
 • Sokkalanmäki
  Kuva: Timo Särkkä
 • Välitie
  Kuva: Timo Särkkä

Tässä voi olla tekstiä

Ja lisää tässä…

Ajankohtaista

PERINTEINEN ITSENÄSISYYSPÄIVÄN PUUROJUHLA SAMPOLASSA 6.12.2018

Sampolassa vietettiin perinteistä itsenäisyyspäivän puurojuhlaa. Leevi Heinosen vetämä Vitsiälän ilmaisutaitoryhmä esitti riemukkaan näytelmän – Vitsiälän elämyslomat. Kyläseura palkitsi ansiokkaasta ja pyytettömästä osallistumisesta kyläseuran toimintaan ja talkoisiin Raili Nikolan, Marjatta Parviaisen, Mirja Nylanderin ja Mirja Hokkasen. 

TERASSIA UUSITTU

Huhtikuun viimeisellä viikolla pistettiin talkoilla Sampolan vanhimman osan terassi uusiksi. . Talkoita jatkettiin Lokakuussa jolloin saatiin tehtyä terassin korjaus loppuun ja pyörätuoliluiska. Katolle asennettiin lumiesteet. Suuret kiitokset talkooporukalle

Korealaisen ruuan kurssi Sampolassa

Savon Marttojen kotitalousasiantuntija Satu Räsänen kertoi Korealaisesta ruokakulttuurista. Napakan esityksen jälkeen kymmenen innokasta kyläläistä valmisti yhdeksän erilaista Korealaista ruokaa mm. pikakimchi, bindaettok, doenjang jigae, bulgogi ja bibin guksu. Kahden tunnin uurastuksen jälkeen pitopöytä oli katettu.

Mikkelin kansantanssin ystävät ry:n tanhuryhmä Sampolassa 19.12.18 kello 18:00

Mikkelin kansantanssin ystävät ry:n tanhuryhmä Sampolassa 10.12.18 kello 18:00 Mikkelin kansantanssin ystävät ry:n tanhuryhmä tulee esittelemään omaa toimintaansa ja kertomaan yhdistyksestä. Tanhuryhmä esitää tanhuohjelmakoosteen erilaisista tanhuista. Keskustellaan siitä voitaisiinko tälläinen tanhukerho perustaa ja aloittaa kylätalolla, johon kaikki ovat tervetulleita, ikä tai muita rajoitteita ei ole. Toivomus on, että vähintään neljä paria pitäisi saada kokoon aloitukseen […]

METALLIROMUN KERÄYSPÄIVÄT VITSIÄLÄSSÄ

Vitsiälän kyläseura kerää metalliromua yhteistyössä Mikkeli Metalliromu Oy:n kanssa. Keräyslava on kyläseuran kentän pohjoispäässä 16.11.18 – 26.11.18 välisenä aikana. Lisätietoja Mikael Pitkänen (050 329 6227) tai Markku Nironen (050 66180). Metalliromua on polkupyörät   pellit ja räystäskourut  huonekalujen metalliosat  metalliputket ja -kaapelit  puulämmitteiset kiukaat  metalliset koneet ja laitteet (polttoaineet ja öljyt poistettava)  puhtaat ja avonaiset tynnyrit.

Vesiosuuskunta

Tulevat tapahtumat