PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS

Hyvät kylän naiset ja miehet.

Toimintavuosi 2018 alkaa olla lopuillaan. Haluankin tässä kiittää kaikkia kyläläisiä ja kyläseuran hallitusta osallistumisesta kyläseuran toimintaan vuonna 2018.

Kyläseuran toiminta on ollut aktiivista ja laadukasta. On pidetty jumppaa kylätalolla kuin myös kahviota. Tammikuussa oli mukava hiihtotapahtuma Kartanon pelloilla.

Kevättapahtuma oli sisällöltään monipuolinen. Laulun ja leikin myötä saimme viettää mukavan päivän Sampolassa. Juhannuskokko jäi tänä vuonna polttamatta, kun emme yrityksistä huolimatta onnistuneet tilaamaan sopivaa säätä, vaan saimme sateen ja myrskyn, sepä taisi ollakin ainoa myrskysää koko kesänä.

Syyskaudella on jatkunut jumppa kylätalolla ja itsenäisyyspäivän puurojuhla oli jälleen menestys.

Kylätaloa on ehostettu vuoden aikana uudella terassilla pyörätuoliluiskineen ja Löydönrannan venepaikkaa on kunnostettu myös.

Puurojuhlassa muistimme ansioituneita kyläläisiä kukkasin ja kyläviirein.

Joulun pyhinä perustin kyläseuralle Instagram –tilin ja se löytyy nimellä ”vitsialankylaseura”, katsotaan löytyykö sille seuraajia. Latutiedotuksia olen siihen laittanut toistaiseksi.

Tuleva vuosi 2019 alkaa aktiivisissa merkeissä, kun Löydön kartanon SM –rallisprint järjestetään kylällä maaliskuun toisena viikonloppuna lauantai 9.3.2019.

Laittakaa kaikki kyseinen päivä jo nyt kalenteriin, koska tarvitsemme kyläläisten aktiivisen panostuksen tapahtuman onnistumiseksi. Mikkelin UA vastaa tapahtuman järjestelyistä, mutta kyläseuraa on pyydetty hoitamaan makkaran myyntiä, liikenteen ohjausta yms.

Haluaisinkin, että kylältä löytyisi vapaaehtoinen henkilö, joka vastaisi kylän osalta tapahtuman järjestelyistä. Tarkemmat tiedot saamme varmasti UA:lta tammi-helmikuun aikana.Tiedän, että näihin tehtäviin on hankala saada vapaaehtoisia, mutta tässä olisi mainio tilaisuus päästä seuraamaan läheltä suomenmestaruus osakilpailun järjestelyitä. Kyläseuran hallitus antaa varmasti kaiken tukensa.

Tammikuun 27 sunnuntaipäivänä Kiveä Kansalle -esityskiertue saapuu kylätalolle. Näyttelijäkaksikon Antti Kemppaisen ja Mika Juuselan Nummisutarit -näytelmä alkaa kello 15:00.

Ensimmäinen toimikauteni kyläseuran puheenjohtajana päättyy ja haluankin tässä kiittää kaikkia hallituksen jäseniä ja kylän vahvoja puuhanaisia ja –miehiä avusta ja opastuksesta. Ilman teidän tukeanne homma ei olisi onnistunut tälläkään tavalla.

Vuosikokouksessa valitaan uusi hallitus ja haastankin kyläläisiä asettumaan rohkeasti ehdolle hallitukseen, koska ilman uutta verta ei toiminta kehity. Tarvitsemme aktiivisia naisia ja miehiä, joiden haluna on pitää kyläseuramme edelleen aktiivisena ja palvelukykyisenä kyläläistemme edustajana.

Kyläseuran talous on hyvässä kunnossa, joten laadukkaan toiminnan jatkoedellytykset ovat olemassa.

Kiitos kuluneesta vuodesta kaikille Vitsiälän kyläseuran toiminta-alueen asukkaille.

Seppo Parkkinen

Seppo Parkkinen, puheenjohtaja

Löytö-Vitsiälä kyläseura ry

Rantakallio 16 52320 Vitsilä.

tel.: 044-0655 750

@posti: seppo.parkkinen@kannustalo.fi