Kylätoiminta on suoraa demokratiaa. Kyläseurassa voit itse vaikuttaa asuinympäristösi viihtyisyyteen ja kehitykseen ilman byrokratiaa ja vitkastelua. Tule mukaan kyliemme kehittämiseen, yhdessä on mukavampi tehdä hyvää ja elävää kylää!

Yhdistykseen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä henkilö, joka on kiinnostunut yhdistyksen toiminnasta ja hyväksyy sen tarkoituksen. Jäsenen ikää ei kysytä, mutta yhdistyksen kokouksessa äänestää voi 15 vuotta täyttäneet henkilöt. Kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Yhdistyksen hallitus hyväksyy hakemuksesta varsinaiset jäsenet ja kannatusjäsenet.

Yhdistyksen jäseneksi voi hakea lomakkeella, jonka linkki löytyy sivun alalaidasta. Lomakkeen voi postittaa kyläseuran osoitteeseen Vitsiäläntie 10, 52320 Vitsiälä tai antaa hallituksen jäsenelle esimerkiksi kokousten tai tapahtumien yhteydessä. Jokainen jäsen täyttää ja allekirjoittaa oman hakemuksen. Perheen jäsenmaksut voi hoitaa edelleen yhdellä maksusuoritteella, jolloin viestikenttään kirjoitetaan kaikkien niiden jäsenten nimet, joiden jäsenmaksua suorite koskee. Jäsenyys on kuitenkin sääntöjemme mukaisesti henkilöperusteinen.

Jäsenmaksu ja kannatusjäsenmaksu on 10 €. Samassa osoitteessa asuvien perhemaksu on 20 €. Alle 15-vuotiailta ei peritä jäsenmaksua.

 Jäsenmaksun voi maksaa kyläseuran tilaisuuksissa tai yhdistyksen tilille:
FI42 5271 5220 016166. Kirjoita maksun viestikenttään jäsenten nimet. 

Yhdistyksen jäsen ja kannatusjäsen saa alennuksen yhdistyksen retkistä ja kylätalon käytöstä.

 

vuokrasopimus
Jäsenhakemus

0 kommenttia

Lisää kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *