Tule tutustumaan yin-joogaan! 

Haluatko lisätä kehoosi liikkuvuutta ja hyvää oloa? Kaipaatko rauhoittumista arjen kiireen keskellä? Tarvitsetko palautumishetken vain itsellesi?

Nyt voit tulla tutustumaan tähän suosittuun joogamuotoon! 

Järjestän tammikuussa kaksi maksutonta Yin-joogan tutustumistuntia Vitsiälän kylätalolla Sampolassa. Tule joogaamaan takkatulen äärelle lauantaina 14.1. klo 15-16.30 tai lauantaina 28.1. klo 15-16.30. Ilmoittauduthan tunnille ennakkoon, mukaan mahtuu 10 osallistujaa per kerta. Olet tervetullut vaikka molempiin!

Nähdään joogatunilla! 

Osoite: Vitsiäläntie 10, 52320 Vitsiälä

Ilmoittautuminen: yinsiina@gmail.com tai 0505631914 

Yin-jooga on rauhoittava, tasapainottava ja palauttava harjoitus, joka auttaa päästämään irti kiireestä ja stressistä. Yin auttaa tutustumaan paremmin omaan kehoon ja mieleen, sen avulla voi löytää hiljentymisen ja rauhan. 

Yin-harjoituksen avulla voit palauttaa kehoosi liikkuvuutta ja elämääsi tasapainoa ja rauhaa. Yin-joogan pitkäkestoiset asennot ja vapaasti virtaava hengitys saavat kehosta ja mielestä jumit liikkeelle ja sisäisen energian virtaamaan.

Yin-jooga sopii sekä junioreille että senioreille, aloitteleville ja kokeneille joogan harrastajille.

Nyt voit tulla tutustumaan tähän suosittuun joogamuotoon! 

Pue päällesi joustavat ja mukavat vaatteet, joita voit lisätä ja vähentää tarpeen mukaan. Ota mukaan myös villasukat, jumppamatto ja vesipullo. Kylätalolta löytyy muutama jumppamatto lainaan, jos omaa jumppamattoa ei ole. Käytämme yin-harjoituksessa myös apuvälineitä, jotka saat lainaan paikan päältä.

Olen Siina, vastavalmistunut yin-joogan opettaja. Olen harrastanut joogaa sen eri muodoissa noin kymmenen vuotta. Minua jooga on auttanut hallitsemaan stressiä, lisäämään kehooni liikkuvuutta, poistamaan istumatyön aiheuttamia jumeja ja löytämään tasapainoa ja armollisuutta elämääni. Joogan opettaminen on ollut haaveeni jo pitkään, ja nyt oma tieni on kuljettanut minut tähän. Tule mukaan tunnilleni, katsotaan mihin se sinua kuljettaa.