Koronatiedote

TERVEHDYS KYLÄLÄISET!

Elämme poikkeuksellisessa tilanteessa, jossa moni kyläläinen voi tarvita apua kauppa- ja apteekkiasioinnissa. Mikäli olet yli 70-vuotias tai kuulut muusta syystä riskiryhmään tai olet kotona sairaana pyydä rohkeasti apua! On viisaampaa pyytää apua kuin lähteä hakemaan/tartuttamaan tautia. Voit kysyä lähimmiltä naapureiltasi tai voit kysellä esim. kyläseuran hallituksen jäseniltä. Moni käy kylältä Mikkelissä tai Ristiinassa töissä ja voi helposti matkalla noutaa ostoksia. Esim. Urpolan S-Marketista on mahdollista tilata ja maksaa ostokset netin kautta www.foodie.fi. Sieltä saa koodin, jolla pääsee hakemaan ostokset kylmälokerosta.

23.3. alkaen on myös mahdollista saada ruokaa Löydön Kartanolta ma-pe klo 17. Ruoka toimitetaan jäähdytettynä. Siihen sisältyy joka päivä lisäke (perunalisäke tai riisiä), vihersalaatti, salaatinkastiketta, leivät ja levitteet.

NOUTORUOKA SAATAVILLA TOISTAISEKSI. SEURAA KYLÄSEURAN SIVUJEN TIEDOTETTA www.vitsiala.net TAI KYSY TILANNETTA AILALTA 0400-325 440 TAI MARKULTA 050 66180.

Hinta kyläläisille 7,50 eur/annos. Maksu käteisellä tai pankkikortilla (mainitse korttimaksu tilatessa). Toimitukset ja hinnat voimassa 30.4. asti.

Tilaukset ma-pe klo 13 mennessä puh. 0400-325 440/ Aila

Ruoan voi noutaa itse kartanolta klo 17 jälkeen tai vapaaehtoiset tuovat sen kotiovelle (mainitse kuljetustarpeesta tilatessasi). Lisätietoja Markulta 050 66180 tai markku.nironen@gmail.com

Pidetään hyvää huolta itsestämme ja toisistamme!

Terv. Vitsiälän kyläseura