Kyläseuran tiedote 2/2012

KYLÄTALO SAMPOLASSA TAPAHTUU
Kyläläisten ja kesäasukkaiden oma kylätalo Sampola on ollut käytössä syksystä 2009 lähtien. Kylätalon vihkiäiset olivat kyläseuran 20-vuotisjuhlien yhteydessä kesällä 2011. Kylätalo on ollut vilkkaassa käytössä ja se on ollut tarpeellinen kokous-, harraste- ja juhlapaikkana. Esimerkkinä tästä Ristiinan kameraseura ry on perustettu Sampolassa.
Kylätalon ylläpitoon menee vuosittain noin 2000 euroa (sähköt, vakuutukset, vesimaksut ym.). Kyläseura täydentää jatkuvasti Sampolan kalustusta. Aina voi osallistua kylätalon kunnostukseen ja ylläpitoon pienellä tukimaksulla (Etelä-Savon Osuuspankki,  IBAN  FI42 5271 5220 0161 66). Maksun viitetietoon: Sampolan tukimaksu.

TULE LÖYTÖTORILLE 19.5.

OSALLISTU ARVONTAAN
Ostamalla nuorisoarvan tuet kyliemme nuorten toimintaa. Kaikkien arvan ostajien kesken arvotaan pääpalkintona viikon laatumajoitus Saarenmaalla.

Kaikkien lounasannoksen ostajien kesken arvotaan viikon laatumajoitus Saarenmaalla. Lapsille omat annokset. Esimerkiksi neljän hengen perhe, neljä lounasta ja neljä arpaa = 8 mahdollisuutta voittaa pääpalkinto. Lomakohteeseen voit tutustua osoitteessa www.saarestar.com.

KIRJAILIJATAPAAMINEN
Paikalla on myös Kaskisavuista laajakaistaan -kyläkirjan toimittaja, kirjailija Sari Järn. Sari esittelee ja myy kyläkirjaa sekä uutta kirjaana Hiirestä puumaksi.

ps. Myyntipaikka on ilmainen varaamalla kirpputoripöydän 12.5 mennessä, paikkoja on rajoitetusti!
Lisätietoja: Jukka Paatero 0400 557 144

Vitsiälän kyläseura ry     TIEDOTE 2/2012

Tapahtumista tiedotetaan ilmoitustauluilla, tiedotteilla ja internetissä osoitteessa www.vitsiala.net